Välkommen till mig – och en ny plats för unikt material

Efter 12 fantastiska år med Expressen har det blivit dags att ta nya steg i karriären. Detta efter att bland annat ha sett Tiger Woods vinna Masters 2019 och Henrik Stenson skriva svensk golfhistoria 2016.

Hädanefter kommer ni bland annat att kunna läsa mina texter i Svenska Golfmagasinet, där jag varit chefredaktör sedan starten 2021, men också här på en plats där jag har som ambition att ge er den ofiltrerade varianten av hur det är att vara på resande fot ute i golfvärlden.

Jag kommer bland annat att bjuda på djuplodande reportage, krönikor och intervjuer, men framförallt låta er hänga med bakom kulisserna i diverse olika golfmiljöer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait